Den blå stugan

[column span=”6″]

Beskrivning

Boendeyta: 27 m2

Antal rum: 2

Antal bäddar: 2 + 2 extrabäddar

Vår blå stuga lämpar sig för 2-4 personer och har en underbar 30 kvm överbyggd terrass med utsikt ut över vårt privata naturområde för stuggästerna. Här kan du sitta i snurrefåtöljer eller i gungan och njuta.

Stugan har ett sovrum med dubbelsäng, en köksavdelning med spis, kyl med frysfack, mikro, kaffe- och vattenkokare samt alla redskap man kan behöva för att laga mat, en lyxdusch som masserar kropp och fötter, radio/CD, TV och en bäddsoffa.

I servicehuset lite längre bort på området finns allt annat du skulle kunna tänkas behöva så som elektrisk bordsgrill, elgrill och klotgrill med briketter, strykjärn, dynor, picknickorgar och extra trädgårdsmöbler. Detta ingår naturligtvis i priset för stugan.

Från terassen har du utsikt över bron som tar dig över till privat orörd natur med stig runt området och små platser på vägen som vi kallar naturrum för fika, relax, sova, sola, läsa, studera fåglar eller att bara få vara. Era hundar kan springa fritt på naturområdet.

Därute finns även vår Jacuzzi-stuga på en kulle med nersänkt jacuzzi på trädäcket. Denna går att hyra per/timme eller dygn.

Det finns även möjlighet till vedeldad badtunna på tomten och ett soldäck vid dammen.

 

Lågsäsong:

3500 kr/stuga/vecka,

800 kr/ stuga/dygn

 

Högsäsong:

5500 kr/ stuga/veck

1500 kr/ stuga/dygn

 

[/column]

[column span=”12″]

 

[/column]

[formidable id=3]
Boka idag och reservera din plats!
[button text="Fråga efter tillgänglighet" url="http://www.stugor.ah-ideer.se/contact/" type="standard" target="" extra_classes="th-btn "]