Shabby Chic - Stugan

[column span=”6″]

Beskrivning

Boendeyta: 17 m2

Antal rum: 1

Antal bäddar: 2

Denna ljusa stuga har rymd och högt till tak. Passar bra för 1-2 vuxna som söker Relax. Huset är inrett i shabby chic-stil och har en öppen planlösning: köksavdelning med spis, stor kyl med frysfack, mikro, kaffe- och vattenkokare samt allt man kan behöva för matlagning.

Stugan är även utrustad med en smart-TV som man även kan koppla på sin dator. Stugan har en söt liten toalett med vask. Dusch och ytterligare toalett finns i annan byggnad som kallas servicebyggnaden. Där finns också allt annat du kan behöva så som elektrisk bordsgrill, elgrill och klotgrill med briketter, strykjärn, dynor, picknick-korgar och extra trädgårdsmöbler, DVD och filmer, radio samt WiFi på hela området.

Vi har 26000 kvm privat orörd natur där vi gjort en slinga som leder till små platser som vi kallar naturrum. Era hundar kan springa fritt på naturområdet. När vädret tillåter kan du fika, sola, läsa, drömma, meditera, sova ute under bar himmel eller göra det på stugans terrass som har en bänk med madrass under tak.

Bänken har ett inbyggt badkar så att man kan ligga med ostbrickan och glaset framför sig och njuta av naturen när man ligger i badet eller sitter med fötterna i vattnet. Framför stugan finns bron ut till naturområdet.

Därute finns även vår Jacuzzi-stuga på en kulle med nersänkt jacuzzi på trädäcket. Denna går att hyra per/timme eller dygn.

Det finns även möjlighet till vedeldad badtunna på tomten och ett soldäck vid dammen.

 

Lågsäsong:

350kr/person/dygn

700kr/stuga/dygn

2500 kr/stuga/vecka

 

Högsäsong:

700 kr/person/dygn

1300 kr/stuga/dygn

4500 kr/stuga/vecka

 

[/column]

[column span=”6″]

 

[/column]

boka idag och reservera din plats!
[button text="fråga efter tillgänglighet" url="http://www.stugor.ah-ideer.se/contact/" type="standard" target="" extra_classes="th-btn "]