Jacuzzi Stugan

[column span=”6″]

Romantisk stuga med eget jacuzzibad

Jacuzzistugan är en charmig, romantisk stuga ute på en kulle på vårt naturområde. Här kan man vara helt för sig själv!

En gångstig leder ut till stugan från gårdsplanen där man parkerar bilen. Därifrån vandrar man ut mellan kohage och högt våtmarksgräs. Hunden kan springa fritt. Härute kan man bada varmt Jacuzzi-bad under tak på en stor härlig terrass med utsikt rakt ut i naturen.

I stugan finns ett sovrum med dubbelsäng eller 2 sängar i vinkel (vilket du önskar), pentry med kyl, 2 elplattor, liten ugn, mikro, vattenkokare och kaffebryggare samt grillar för bord på terrass eller klotgrill med grillkol på gräsmattan utanför stugan. All bas så som kryddor, salt och socker, te och kaffe, kaffefilter, kol, hushållspapper, städ- och diskedel och tvål finns på plats.

Stugan är även utrustad med toalett och dusch med golvvärme och handduksvärmare, smart TV med WiFi-anslutning, tangentbord, DVD med lite filmer, CD spelare och en Bluetooth-anslutning till CD och högtalarsystemet på terrassen. Med en fjärrkontroll kan du tända olika belysningar på terassen. Vid matbordet på terrasen finns även infravärme.

Det finns möjlighet att beställa en generös frukostkorg till stugans terrass på morgonen för 100kr/ person eller bara nybakade bullar/frallor för 25kr/person.

Detta är en speciell stuga mitt i naturen med detta ljuvliga bad med värme, bubblor och belysning – passer i alla årstider!

 

Lågsäsong:

750kr/person/dygn helg

500 kr/person/dygn vardag

3000kr/par/3 dagar (vi bjuder på tredje dygnet för den som önskar minisemester!)

4900kr/stuga/vecka

 

Högsäsong:

950kr/person/dygn

6.900kr/stuga/vecka

 

Vill du själv fixa och spara lite pengar finns en variant för 1000kr/dygn för stugan då ni tar med badrockar, badlakan, sänglinnen och själv städar stugan så den lämnas i samma skick som ni mottog den!

Utnyttja dagarna och kom tidig morgon samt resa sen em/kvällen. Underbart med morgondopp också!

Vi har inga direkta incheck och utcheckningstider ifall vi ej måste. Man kommer när man vill och lämnar när man vill ifall det inte är bokat precis före eller efter – städning och rengöring av karet och vattnet ska hinnas med. Detta gäller ej juli månad som har veckouthyrning, då incheck efter 14 och lämning senast kl 12 gäller.

[/column]

[column span=”6″]

 

[/column]

Boka idag och reservera din plats!
[button text="Fråga efter tillgänglighet" url="http://www.stugor.ah-ideer.se/contact/" type="standard" target="" extra_classes="th-btn "]