Marina stugan

för vuxenrelax

[column span=”6″]

Beskrivning

Marina stugan är nybyggd från sommaren 2016 och är tänkt för 1-3 personer. En ljus och fräsch liten stuga som ligger i vatten och ska ge känslan av en husbåt. På däck kan man se ner i vattnet och höra ljudet av en lätt porlande bäck.

Terrassen har vitt plasttak, så man kan sitta ute och äta vid tufft bord med snäckskal eller halvligga i däckstolarna och se rakt ut i naturen. Nära hängbron som är den ena vägen till vårt nästan orörda naturområde.

Stugan har ett litet allrum med TV, radio, garderob, bekväm hörnsoffa som med ett enkelt grepp blir en dubbelsäng. Tjock bäddmadrass tages ner från sovloftet. Ett pentry med  köksvask, bordsugn/grill och 2 elplattor. Vattenkokare och kaffebryggare samt toastmaster, stekpanna, grytor och porslin. Stugan har en toalett och dusch med golvvärme och handdukstork.

I servicehuset lite längre bort på området finns allt annat du skulle kunna tänkas behöva så som elektrisk bordsgrill, elgrill och klotgrill med briketter, strykjärn, dynor, picknickorgar och extra trädgårdsmöbler.

Vi har 26000 kvm privat orörd natur där vi gjort en slinga som leder till små platser som vi kallar naturrum: för relax, fika, sola, sinnesro osv. Era hundar kan springa fritt på naturområdet. När vädret tillåter kan du fika, sola, läsa, drömma, meditera och sova ute under bar himmel.

Därute finns även vår Jacuzzi-stuga på en kulle med nersänkt jacuzzi på trädäcket. Denna går att hyra per/timme eller dygn.

Det finns även möjlighet till vedeldad badtunna på tomten och ett soldäck vid dammen.

 

Lågsäsong:             

400kr/person/dygn (vi bjuder på tredje natten)

3500kr/stuga/vecka

5500kr/stuga/månad

 

Högsäsong:

750kr/person/dygn (vi bjuder på tredje natten)

1500kr/stuga/dygn

5500kr/stuga/vecka,

[/column]

[column span=”6″]

 

 

[/column]

Boka idag och reservera din plats!
[button text="Fråga efter tillgänglighet" url="http://www.stugor.ah-ideer.se/contact/" type="standard" target="" extra_classes="th-btn "]